Bakning pågår..

Idag har jag haft praktik, nu är det bara imorgon och på fredag kvar och sedan är jag färdig! Det känns fortfarande overkligt, det kommer nog ta ett bra tag innan det verkligen sjunker in att jag har pluggat färdigt! Nu är det i alla fall bestämt att jag ska börja min fasta tjänst den 17/6, jag ska åka ner till Mariestad och skriva på anställningsavtalet och hälsa på någon dag förhoppningsvis nästa vecka. Det ska bli jätteroligt att börja jobba, men lite läskigt är det allt och jag är glad att jag får lite ledigt innan så att jag för möjlighet att ställa om mentalt från skola till jobb! 
 
Som rubriken antyder så håller jag på och bakar för fullt! Igår bakade jag två satser med kanelbullar och två satser med hallongrottor. Allting är till min examensfest jag ska ha nästa lördag! På dagen kommer familj och släkt hit och då bjuds det på massor av fika! Har beställt två specialtårtor och så ska jag även baka kladdkaksmuffins med choklad i och göra rabarberkakor med cashewnötter på. På kvällen kommer mina kära vänner hit och då bjuds det på mat istället! Jag kommer faktiskt lyxa till det och beställa maten, skönt att inte behlva stå och fixa med det själv! I vilket fall så ska det bli jätteroligt, kul att få fira sin examens med sina nära och kära!
 
Annars så skulle det ju inte sitta fel med massor av sol så att en likblek person som jag kan få en ärlig chans till att försöka anta en annan färg än just vit.. Får hoppas att det bjuds på massor av sol nästa vecka när jag är ledig! Egentligen hade jag ju velat ha lite färg redan nu till helgen när det vankas en avslutande klassfest! Det ska bli sjukt roligt och jag är jättetaggad, vet att Hanna och Sofia som har fixat allting har gjort ett jättejobb och verkligen lagt ner sig!
 
I behov av sol..
 

Thursday.

Godmorgon! Jag ligger här i sängen och är smått irriterad över faktumet att när jag faktiskt har möjligheten till sovmorgon, kan jag sova då? Nej, så klart att man vaknar tidigt och känner sig pigg! Men men, kan man inte sova längre kan man i alla fall ligga och dra  i sängen länge!  Jag blev i alla fall färdig igår med den absolut sista examinationsuppgiften för den här utbildningen, halv tio igår kväll kände jag mig nöjd och kunde stänga av datorn och ni anar inte vilken lättnad jag har känt sedan dess! Nu har jag bara praktik imorgon samt onsdag-fredag nästa vecka och sedan är jag helt färdig! Jag kan knappt förstå det, men jäkligt skönt är det att jag nu är ledig i alla fall fram tills dess att praktiken är slut! 
 
Om en stund tänkte jag försöka masa mig upp ur sängen och sticka ut på en löprunda, 6,3 km får det bli idag. Efter det ska jag hoppa in i bilen och åka in till Karlstad för att hjälpa mamma att hämta hem deras nya soffa. En sväng på stan kommer det bli också, har några saker som måste inhandlas inför hekgens kalas och kommande klass- och examensfester!

Sista rycket.

Har precis tagit en liten paus från pluggandet. Håller ju på och skriver för fullt på examinationsuppgiften i Ledarskap och Organisation, nu är jag strax klar med 2 av 3 frågor så det är bara att fortsätta med det här sista rycket så att jag blir färdig idag! Det skulle vara riktigt skönt med en ledig dag imorgon, det är moroten när jag sitter och skriver nu för usch vad omotiverad jag är! Jag kan komma på hur många andra tråkiga saker som jag hellre skulle göra än att sitta och skriva på den här uppgiften, och då kan jag tala om att rensa ogräs på vår grusgång ingår där! Då kanske ni inser hur tråkigt det här är och hur omotiverad jag är° *Flinar* Men men, skam den som ger sig! 
 
I helgen har jag i alla fall något roligt att se fram emot! På fredag vankas det kalas hemma hos pappa och Rosi för pappa som fyllde 55 år igår och på lördag blir det 30-årsfest för Christian som fyller år, ska bli hur roligt som helst!