Dags för examination.

Den här helgen susade förbi den också, längtar redan till nästa helg, som för min del börjar redan på torsdag! Jag har som jag skrev i fredags varit kattvakt åt lillfisen Orvar i helgen och i lördags sov jag i Niklas och Annas lägenhet för att han inte skulle behöva vara själv så mycket. Dock har han ju energi så att det räcker och blir över den där lillskrutten måste jag säga, tror att han väckte mig tre gånger under natten när han härjade! Tur att han är söt i alla fall! *Flinar* Förutom kattvaktandet av Orvar så jag också jobbat både lördag och söndag, tränat och hunnit med att träffa godingarna Alfred och Märtha.
 
Idag har jag och Johanna förberett oss för fullt inför morgondagens examinationsseminarium av vårt examensarbete. Det är lite blandade känslor, börjar bli smånervös nu men på samma gång ska det bli skönt att få det gjort. Ni får hålla tummarna! 
 
Nej, om man kanske skulle ta och sätta igång med middagen.. det är ju våffeldagen idag så vi lyxar till det med våfflor, sylt och grädde, bra nyttighetsstart på veckan! Tur att jag var ute och sprang förut!
 
Orvars otroligt snygga och outstanding sovstil!
Världens sötaste små busfrön! Bilden är lånad av Emelie.

Nättentamen och gräsänka.

Hallå där! Pust, vilken dag det har varit! Jag har suttit och skrivit en nättenta mellan 8.30-14.15 och herrejösses vilken tenta! 10 frågor som skulle besvaras och från halv 12 fram till 14 susade tiden förbi och jag skrev så fingrarna glödde, var hur stressad som helst för jag var rädd att jag inte skulle hinna svara på allt! Men jag hann svara på allting i alla fall, sen har jag ingen aning om hur det kommer gå men det känns fruktansvärt skönt att ha skrivit tentan nu! Det här är den sista tentan vi skriver och om den här blir godkänd så kan jag ansöka om min legitimation!
 
I skrivande stund sitter jag hemma min lillebrors lägenhet och bredvid mig i soffan ligger en liten sovandes Orvar som jag är kattvakt åt i helgen. Niklas och Anna har åkt ner till Göteborg i helgen för att hälsa på Nicke. Det är inte bara lille Orvar som blir lämnad ensam i helgen, även jag är själv eftersom att Rickard har åkt iväg till Trysil över helgen för att åka skidor tillsammans med jobbet. Jag tycker inte alls om att vara själv hemma, men men. Jag lyxar till det och tänker slänga ihop en smarrig pasta Carbonara när jag kommer hem sen och efter det blir det soffmys DeLuxe! De senaste avsnitten av mina favoritserier, te, godis och så en av mina absoluta favoritfilmer och som jag alltid kollar på när jag är själv hemma; Pride & Prejudice!

Workout.

Dagarna bara susar förbi och snart är det fredag igen och dags för tenta. Jag längtar till klockan 14.00 på fredag kan jag lova,då är det jag som packar ihop alla böcker och tar helgen! Men, det är fortfarande några dagar kvar dit. Jag och Johanna har i alla fall fått en hel del gjort idag, trots några få avbrott på grund av rejäla skrattanfall! Vi har skrivit klart responsen på det arbetet vi ska opponera på och så har vi granskat och lusläst vårt eget arbete och det var lättare sagt än gjort. Man blir så otroligt blind när det gäller ens eget arbete, men vi får hoppas att vi inte har missat några stora saker!
 
Idag var det egentligen en rejäl PW som stod på träningsschemat men det trista, snöiga vädret med iskalla vindar gjorde att jag valde att stanna hemma och träna ben och mage istället. Haha, det kändes mentalt bra att få  vara inne i värmen och titta ut på snöovädret istället för att vara ute i det kan jag lova! 
 
Imorgon eftermiddag kommer fina Anna hit, så jag tänkte försöka slänga ihop en blåbärspaj imorgon också så att jag har något att bjuda på! det ska bli kul att umgås, var ett tag sen vi sågs nu tyvärr!
 
Min snygga sambo fick agera modell också i sina nya domarkläder!