Äntligen helg!

Imorse vaknade jag hör och häpna, innan alarmet ringde och det kan jag lova er att det inte har hänt sedan jag började jobba! Men idag är det fredag, fredagar innebär halvdagar på jobbet och det har varit jättefint väder hela dagen! Då kan man inte annat än vara på bra humör! Dessutom kom sandalerna jag beställde från Jobi till jobbet idag, två dagar från att de beställdes, bra och snabb service måste jag säga! De satt riktigt bra så jag tänker behålla dem, har tagit med dem hem för att gå in dem lite i helgen!
 
Efter att jag slutade styrde jag bilen hemåt och när jag hem till stan så bestämde jag mig för att köra vidare till Karlstad på direkten för att gå lite på stan där. Sagt och gjort, jag hittade ett par jeans i den modell jag skrev om igår, fast från Never Denim (hör till Bik Bok) istället för Gina Tricot. Är helnöjd med dem! Med hem fick även en t-shirt från Gina samt ett linne och en stickad tröja från H&M följa med!
 
 
 

New Mission - Boyfriend Jeans.

Jeansen ovan är från Gina Tricot och jag har blivit helt kär i den här modellen! Jag är på jakt efter ett par nya jeans och på lördag får det nog bli en tur till Karlstad, hoppas på att dessa finns på kvar på Gina!
 

Semesterlängtan och jobbskor.

Under utbildningen till tandhygienist så har jag bara haft ett par vanliga innetofflor när vi har haft patientverksamhet och sulorna på dem är väldigt hårda vilket jag känner när jag står upp och arbetar osv. Jag har hela tiden tänkt att jag ska ge mig själv ett par ordentliga jobbskor i examenspresent och vem tror ni hade flyt eftersom att en säljare från Jobi kom till kliniken idag för att visa upp sitt sortiment! Jag har spanat in mig på sandalerna på bilden nedan då de har en mjuk innersula som ger bra stötdämpning, sandalerna har dessutom blivit rekommenderade av ortopeder! Säljaren hade tyvärr inte med sig den sorten idag men han skulle skicka ett par i min storlek till kliniken nästa vecka så att jag kan prova dem innan jag bestämmer mig! Bra service måste jag säga! Jag håller tummarna för att de passar!
 
I övrigt så har det varit en riktigt bra dag på jobbet idag också, jag lär mig mer och mer i journalsystemet vilket känns bra eftersom att det är det som tar tid för mig. Men jag kan med handen på hjärtat erkänna att trots att det är jätteroligt att få börja jobba så är jag så otroligt trött mentalt, så det ska bli hur skönt som helst med fyra veckors semester! Längtar massor till lunch nästa fredag semestern börjar!