Regn och rusk.

Vilket sjukt tråkigt väder det är ute nu, snöblandat regnslask, inte direkt det väder som får humöret på topp! Och segt framåt går det med examensarbetet också, vare sig jag eller Johanna är väl överdrivet motiverade just nu och jag vill egentligen bara bli färdig med allting men på samma gång så orkar jag inte ta tag i det ordentligt. Men men, imorgon tänker vi jobba med temaarbetet i den andra kursen vi läser, kanske lite omväxling får upp motivationen för det andra igen.
 
Något som ändå får mig på lite bättre humör är träningen, det går bara bättre och bättre nu. Idag sprang jag 7,7 km på drygt 42 minuter och det känns riktigt bra! Man känner sig aningens piggare i huvudet efter att man har tränat och jag behöver all pigghet jag kan få nu känner jag! 
 
För övrigt är jag sjukt shoppingsugen! Skulle vilja byta ut större delen av min garderob till nya och fräscha kläder (drömvinsten skulle ju verkligen inte sitta fel om jag säger så) och som jag längtar efter våren och sommaren nu alltså! I lördags fyndade jag i alla fall en väldigt fin tunika från Gina Tricot som jag är helnöjd med!
 

Bloggdesign.

Den bloggdesign jag har nu har jag väl haft i drygt fyra år, kommer ihåg att jag slängde ihop den någon vecka efter studenten. Igår kväll insåg hur otroligt trött jag är på den tråkiga designen så idag har jag så smått börjat arbeta på en ny bloggdesign. Det kommer nog ta ett litet tag innan den kommer upp då jag inte har så jättemycket tid att fixa med den men nu har jag i alla fall börjat på den och min stil och vissa av mina intressen har förändrats en hel del under de här fyra åren, så det kommer verkligen bli annorlunda sen när jag är färdig!
 
 

A Good Time.

Trots att Rickard har varit borta hela helgen och jag har saknat honom massor så har jag haft en riktigt bra helg! I fredags efter att jag och Johanna hade pluggat färdigt för dagen med examensarbetet (kan väl med handen på hjärtat erkänna att vi inte fick så mycket gjort, ibland finns det ju så mycket roligare saker att prata om än allt skolarbete) så åkte jag och Lillebror in till Karlstad för att sova över hos mamma, umgås lite bara vi tre. Vi gick ut och åt på en grekisk restaurang i Karlstad, restaurang Agapi. Den kan jag varmt rekommendera, både supergod mat och jättetrevlig personal! Mätta och belåtna tillbringades sedan resten av kvällen i soffan framför tvn. 
 
Lördagen inleddes med en tur på stan och sedan ett besök på Ikea. Jag inhandlade lite smått och gott, bl.a. nya krukor och blommor att ha i det stora fönstret i hallen på övervåningen. På kvällen blev det en liten spontan tjejkväll med mina pinglor Anna och Sandra efter både födelsedagsfirande och flytt för deras del. Vi åt lite mat och sedan satt vi bara och pratade i flera timmar, hur mysigt som helst! 
 
Och så var det söndag igen, tiden bara susar förbi! Jag inledde dagen med ett styrketräningspass följt av en powerwalk. Rickard har kommit hem och vi har också hunnit med att hälsa på Rickards storebror med familj.