Regn och rusk.

Vilket sjukt tråkigt väder det är ute nu, snöblandat regnslask, inte direkt det väder som får humöret på topp! Och segt framåt går det med examensarbetet också, vare sig jag eller Johanna är väl överdrivet motiverade just nu och jag vill egentligen bara bli färdig med allting men på samma gång så orkar jag inte ta tag i det ordentligt. Men men, imorgon tänker vi jobba med temaarbetet i den andra kursen vi läser, kanske lite omväxling får upp motivationen för det andra igen.
 
Något som ändå får mig på lite bättre humör är träningen, det går bara bättre och bättre nu. Idag sprang jag 7,7 km på drygt 42 minuter och det känns riktigt bra! Man känner sig aningens piggare i huvudet efter att man har tränat och jag behöver all pigghet jag kan få nu känner jag! 
 
För övrigt är jag sjukt shoppingsugen! Skulle vilja byta ut större delen av min garderob till nya och fräscha kläder (drömvinsten skulle ju verkligen inte sitta fel om jag säger så) och som jag längtar efter våren och sommaren nu alltså! I lördags fyndade jag i alla fall en väldigt fin tunika från Gina Tricot som jag är helnöjd med!