Göteborg.

Den här veckan har gått ännu fortare än vanligt eftersom att jag var nere i Göteborg på kurs under tisdagen och onsdagen. Det var en kurs för det journalsystemet som vi arbetar i inom Västra Götalandsregionen, T4, och jag fick gå eftersom att jag aldrig hade jobbat med det systemet förut. Nu hade jag ju dock hunnit jobba in mig lite och lärt mig en del under de här veckorna som jag har jobbat så jag kände att jag kunde det mesta som vi gick igenom under kursen men man fick en hel del bra tips som knöt ihop säcken. Jag är väldigt glad att jag fick gå kursen och sen så var det mycket trevligt att få bo på hotell och tillbringa eftermiddagen och kvällen i Göteborg! När vi slutade runt halv fyra på tisdagen så checkade jag in på hotellet (bodde på First Hotel G ovanpå Centralstationen, rekommenderas varmt), kollade in mitt rum som var rena lyxen och sedan fick det bli 30 svettiga minuter på en CrossTrainer på hotellets gym innan jag duschade och tog en sväng inne på Nordstan. Shoppade lite basplagg inför hösten, ett par svarta jeans, en vit tunn långärmad tröja samt en vinröd fin t-shirt. Efter shoppingen köpte jag med lite mat och lite godis med till hotellet och sedan tillbringade jag resten av kvällen i sängen med datorn och några filmer.
 
 
 
 

Scrapbooking.

Scrapbooking är något som jag tycker är riktigt roligt eftersom att jag älskar att pyssla och rita och idag knåpade jag ihop ett födelsedagskort åt Linnéa. Jag hade lite ont om tid så jag blev inte helt nöjd med det men på samma gång var det kul att få pyssla igen, tror inte jag har gjort det på drygt ett år nu. Får försöka komma igång igen nu när jag inte pluggar längre!
 
 
 
 

A Cup of Tea.

Efter mitt förra inlägg så har jag fått sova ut ordentligt och nu känner jag mig utvilad igen. På fredagar har jag ju halvdagar (i en vecka till, sedan börjar jag med mitt nya schema) och i fredags fick jag assisstera mina handledare under ett s.k. RUS-pass på barn. Det är tänkt att jag också ska börja ha sådana pass inom en snar framtid och det ser jag verkligen fram emot för det är så roligt med barnpatienter! Så i fredags fick jag se hur det går till och tiden bara flög förbi och det var jätteroligt att få vara med!
 
När jag kom hem stack jag först ut på en kombinerad PW/löprunda och efter det storstädade jag här hemma innan jag åkte in till Karlskoga för att gå på bio tillsammans med Karro. Vi såg The Mortal Instruments: City of Bones och den var verkligen hur bra som helst! Det är den första filmen baserad på Cassandra Clares bokserie, jag har läst den första boken och håller nu på med den andra (det finns fem i den serien). Filmerna brukar ju oftast inte vara lika bra som böckerna men i den här filmen hade de verkligen lyckats med skådespelarna och som jag skrev så var den ruskigt bra, den kan jag varmt rekommendera!
 
 
 
Igår kväll firade vi Linnéa som fyller år imorgon, vi var hemma hos oss där Linnéa bjöd på fika och senare på kvällen slutade det med att vi gick ut på Harrys. Det blev en riktigt trevlig kväll och om en liten stund ska jag faktiskt hem till Linnéa för ett till litet kalas. Alla kunde inte vara med igår så idag bjuds det på fika igen och idag får hon sin present från oss. 
 
I fredags när jag kom till jobbet låg det ett litet paket i mitt skåp från min handledare. Där i låg den här supergulliga tesilen, tack snälla Carin, det hade du verkligen inte behövt men den uppskattas verkligen för en te-älskare som jag!