Snart fredag..

Sedan vi fick betyget under lunchen har jag tappat all fokus och jag och Johanna har bara suttit och pratat om annat under eftermiddagen på Skype. Välbehövligt! Jag sitter dessutom på en kudde på golvet i Niklas och Annas så gott som tomma lägenhet och är sällskap åt lille Orvar. De håller ju på att flytta upp till Stockholm men kommer hem här snart så jag ska ta och packa ihop mina saker och vandra hemåt. Ett stopp vid Coop får det nog bli för att inhandla lite nötter som jag kan mumsa på ikväll, lite belöning för tentan!
 

Tummen upp!

Jag klarade sista obligatoriska tentan, med ett VG dessutom! Ni anar inte hur lättad jag känner mig just nu! Det här var den sista tentan som vi behövde klara av för att få ansöka om vår legitimation, vilket jag nu kan göra! Det känns.. ofattbart.. Det har inte riktigt gått in än.. MEN JAG KLARADE DET! Utför en mental segerdans just nu!
 
 

Monday, Tuesday..

Tiden bara flyger iväg! Jag kom hem för en liten stund sen från dagens praktik och känner mig helt slut i huvudet. Det är mycket att ta in och som man ska tänka på och det känns som om jag åker berg- och dalbana under varje praktikdag. Ena dagen går allting hur bra som helst och andra dagen känner jag mig sämst på allting jag försöker göra. Ja jösses, det är inte lätt att vara student! Men trots att det ibland känns tungt och jag känner mig dålig så är det i alla fall roligt!
 
Känner mig stel i kroppen idag, har rejäl träningsvärk efter gårdagens löprunda på en mil så jag tänkte ge mig ut på en PW nu och hoppas på att jag kan mjuka upp kroppen lite i alla fall! 
 
Nya tröjan från Gina Tricot.