Maybe a Thief Stole Your Heart.

The Killers - The Way It Is

Oh, It's Friday.

Godkväll! Den här veckan har bara susat förbi i raketfart och det har även känts som om jag har åkt i en jobbig berg- och dalbana större delen av veckan! Ena dagen känns allting jättebra på kliniken på skolan och jag känner mig riktigt bra och duktig, för att nästa dag känna mig nedtryckt utan minsta uns av tro på mig själv. Varannan dag har jag varit glad och skrattat för att nästa dag grina och känna mig riktigt nere. Det är så blandade känslor just nu, jag varvar mellan jätteglad och jätteledsen! Och så blir jag arg på mig själv för att jag är så feg så att jag inte vågar tro på mig själv och att jag faktiskt kan klara av det här! Men nu tar jag helgen, och nästa vecka är det jag som tar mig i kragen och tänker ge järnet och visa att jag verkligen kan och vill!
 
Imorgon bär det av ner till Ullared tillsammans med min kära mamma för en dags shopping! Detta har varit min morot den här veckan när jag har känt mig nere och det ska bli så roligt! Jag försöker att hålla mig sysselsatt nu när Rickard har åkt till Kreta i en vecka på kurs med jobbet. Han har bara varit borta sen igår men jag saknar honom redan massor och längtar tills han kommer hem igen!
 
Jag påbörjade och avslutade denna vecka med en löprunda, när jag hade slutat i eftermiddags så kom mamma och hämtade upp mig vid Universitetet och så åkte vi ut till Skutberget där det blev en löprunda på 5,5 km. Kändes skönt att få rensa huvudet lite efter den här veckan och nu tar jag som sagt var nya tag!
 

The Sun is Shining.

Godmorgon! Känns som om det var evigheter sen man fick vakna upp till strålande solsken! Jag håller på och packar ihop mina skolsaker och ska alldeles strax sticka iväg till Jossan där vi ska plugga i några timmar. Tänkte försöka komma igång med tema C. Jag satt med tema A i den andra kursen igår och det känns skönt att ha det ur världen nu!
 
Imorgon kväll kommer Anna och Linnéa hit för en tjejkväll och det ska bli supermysigt! Jag tänkte försöka städa här hemma idag så att man slipper tänka på det imorgon. En powerwalk står också på schemat i eftermiddag, resten av veckan är det löpträning som gäller för min del. Det är dags att försöka bli av med sommarens extra-kilon nu! Men nu måste jag kila, dags för lite plugg!