Slutexaminationer - Ett minne blott!

Alltså ni anar inte hur glad jag är just nu!!! Fick nyss reda på att jag även klarade den skriftliga slutexaminationen, så nu är utbildningens tuffaste examinationer avklarade och det känns så sjukt skönt! Jag ger mig själv en rejäl klapp på axeln och sänder ut gigantiska tack-kramar till alla mina underbara nära och kära som har stöttat mig under den här hösten, hade det inte varit för er så hade jag gett upp för länge sedan! Åh, ikväll kommer detta firas med smarrig mat från favoritrestaurangen Maxim och en jättestor godispåse!
 

Beroende?

Under de senaste 5-6 veckorna har all fokus legat på praktik och förberedelser inför slutexaminationerna vi gjorde förra veckan. Under den perioden orkade jag inte inte fokusera på något annat än studierna och jag slutade träna och jag åt något onyttigt i stort sett varje dag, vilket gör att jag nu mår sämre både fysiskt och psykiskt. Jag har byggt upp ett rejält sockerberoende och motivationen till att ta tag i det har inte funnits där. Men nu så, imorse när jag vaknade så kände jag verkligen att så här kan jag inte fortsätta! Jag mår ju inte bra och orkar inte göra saker längre! Så idag påbörjas detoxiseringen av mitt sockerberoende och jag ska även komma igång med mitt gamla tränings- och kostschema som jag använde mig av förra hösten. Då tränade jag varje dag; jag sprang fyra gånger i veckan och varierade mellan olika långa sträckor samt powerwalk tre gånger i veckan. Jag åt regelbundet fem gånger om dagen och åt mer grönsaker och lite mindre portioner. Jag mådde jättebra förra hösten så nu tänker jag försöka komma tillbaka till det igen, nu kör vi!
 

Let's Celebrate!

Igår hade jag praktik hela dagen och efteråt valde jag att stanna kvar i Karlstad hos mamma och Stefan tills idag då jag fick möjligheten att gå med en av tandläkarna under förmiddagen idag för att lägga bedövning. Vi måste ju lägga ett visst antal bedövningar innan vi tar vår examen så jag har planerat in några extra dagar på min praktikplats då jag bara ska gå bredvid och lägga bedövning åt en tandläkare. Idag fick jag i alla fall lägga en, så nu har jag en mandibularblockad mindre att tänka på!
 
Sen jag kom hem har jag suttit och jobbat med ett temaarbete och nu tänker jag plocka ihop för dagen, laga mig lite god mat och fira min godkända examination med en stor kopp te och en film. Rickard och min bror ska iväg på hockey så jag får lite egentid här hemma istället. Det blir nog en tidig kväll dock, jag känner mig helt slutkörd efter de senaste dagarnas nervositet!
 
Sixten försökte vara med och plugga förut.