The Sun is Shining and It's Friday.

Godmorgon! Idag är det verkligen en riktigt bra morgon också! Det är fredag, solen skiner för fullt utanför fönstret och jag har fått mig en ordentlig sovmorgon så humöret är på topp idag! Jag har precis kört ett styrkepass på 50 minuter här hemma och nu ska jag sortera bland alla skolböcker och papper, äta lite frukost och sedan sticka ut på en lång powerwalk. I eftermiddag blir det storstädning och plock här hemma, ska även fixa med några bilder. Ikväll kan jag lova att det är jag som kommer ligga raklång i sängen med datorn och de senaste avsnitten av mina favoritserier, det kommer bli en riktig slappkväll!

Dagsturen till Ullared igår tillsammans med mina kära mamma blev hur bra som helst! Jag är x antal kronor fattigare nu men jag har fått med mig mycket fina och välbehövliga saker hem! Ikväll ska vi försöka få upp gardinstängerna så att jag kan sätta upp alla gardiner som jag har köpt.Var tog solen vägen?

Den här dagen som började så bra med en lång sovmorgon och strålande solsken. Jag har jobbat mellan 11.00-14.00 och kom precis innanför dörren efter löprundan hem från jobbet och jag har sprungit i spöregn, det som var så fint väder förut! Typiskt.  Men jag hänger inte läpp för det, nu ska jag äta lite sallad här, plocka lite här hemma och ev. städa bilen innan jag åker iväg till Karlstad vid halv fem. Tidigt imorgonbitti åker nämligen jag och mamma ner till Ullared för en dags shopping och detta har varit min morot de senaste veckorna kan jag lova! Det ska så klart inhandlas massor av fint till huset och jag längtar som bara den!


Så här såg det ut för drygt ett år sedan när jag, Annika och Karro tog oss en sväng till Ullared. Får se hur det ser ut imorgon när jag och mamma har varit där!

Äntligen!


Wihoo! Nu är äntligen alla tentor avklarade och nu kan man SLAPPNA AV fram tills dess att betygen kommer! Får se hur det går mes anestesitentan, jag svarade på alla frågor i alla fall och nu är det bara att vänta i tre veckor.

Att den här hemska perioden nu ÄNTLIGEN är över firade jag med 45 minuters massage av rygg, nacke och axlar. Mamma hade ett presentkort på Gröna Lyktans Spa som hon inte skulle hinna utnyttja innan det gick ut så då fick jag det och jag fick en tid idag efter att jag hade skrivit tentan. Om det var välbehövligt? Oh ja! Jag var hur stel som helst och det var grymt skönt kan jag lova! Höll på att somna flera gånger! Efteråt gick jag ut på en ordentlig powerwalk i solen och vad varmt och skönt det är ute nu! Resten av dagen kommer spenderas i sängläge kan jag lova, jag tänker ligga och slappa hela kvällen. Imorgon tänker fixa med alla papper inför de nya kurserna och sortera in i pärmar från de kurser vi har läst nu. Sedan får det nog bli fix här hemma! Tvätta, sätta upp gardinstänger, packa upp alla kartonger som står uppe på kontoret och rensa m.m. En löprunda ska jag hinna med också för nu börjar ju nya livet!


Det känns så här bra att tentorna nu är över! Bild från Emmas och Stevens inflyttningsfest
i somras med temat fula kläder! *Flinar*