@work.

Godmorgon! Jag sitter på jobbet och har min rast nu, kör ju öppning den här helgen så jag har jobbat sedan 06.30 imorse. Jag är ruskigt trött, har inte sovit särskilt mycket inatt. Vi hämtade ju hem lille Morrison igårkväll och Sixten är väl inte direkt överlycklig över det lilla yrvädret som far omkring och dessutom fräser tillbaka om Sixten försöker låta bestämd! *Flinar* Men detta var väntat och de vänjer sig nog vid varandra snart. Jag ska försöka fota Morris lite när jag kommer hem i eftermiddag, wish me luck! En löprunda och ev. ett träningspass med apparna står också på schemat när jag slutar vid 15.30 och sedan tänker jag bara vila och ta det lugnt för jag är så himla trött! Nu börjar jag strax igen, ska försöka hinna lägga upp bilder på Morris ikväll!

Sommar.

Idag är jag ledig och till min förvåning så har det faktiskt bjudits på strålande solsken och värme hela dagen så ni kan ju gissa vad jag har legat ute och gjort? Dock glömde jag helt bort att smörja in mig så vi får väl se hur jag klarade min första ordentliga långstund ute i solen denna sommar. Kräftan kanske får bli mitt nya smeknamn efter idag. *Flinar* Jag har varvat mellan att halvsova, lyssna på musik och läst i Game of Thrones samt ätit mängder av frukt. Jag tycker personligen att det mesta smakar mycket bättre när man kan äta det utomhus, i solen. Speciellt iskalla nektariner som är min favoritfrukt under sommaren.
 
Bortsett från slapp i solen så har jag också hunnit med veckans storhandling, en svettig löprunda, styrketräningspass med träningsapparna här hemma samt en promenad upp till jobbet där jag hämtade min cykel som jag lämnade kvar där efter jobbet igår då jag sprang hem istället. Snart är det matlagning som står på schemat och efter det tönker jag fortsätta att läsa ute i kvällssolen tills att det är dags för sängen, det får bli en tidig kväll för mig, börjar jobba klockan 05.30 imorgonbitti. Imorgonkväll ska vi äntligen hämta hem lille Morrison, ser fram emot det!
 
 
 

Morrison.

På fredag ska vi hämta hem lilla kissemissen Morrison, äntligen! Det ska bli roligt att Sixten äntligen kommer få en extra kompis, får se om han kan uppfostra det lilla yrvädret! *Flinar*