Inget liv?

Känner mig fruktansvärt tråkig för stunden. Mina dagar är inte särskilt intressanta just nu; jag går upp, sticker ut och springer, pluggar tills Rickard kommer hem från jobbet, då äter vi och åker till huset och målar och fixar och så fort vi kommer tillbaka till lägenheten så är det i stort sett direkt i säng som gäller om man ska orka med dagarna. Jag känner att jag inte har något direkt liv och jag längtar som bara den tills den 30:e mars så dessa två kurser (om jag blir godkänd i allting) och flytt m.m. är avklarat! 

Igår skickade jag i alla fall in hemtentan som jag blev klar med i fredags. Vi har också målat klart i köket och i sovrummet och påbörjat målningen i vardagsrummet så ikväll ska jag och Rickard göra ett ordentligt ryck där. Man får glädjas åt de små sakerna!

Födelsedagsfirande och Ikea.
Igår fyllde världens bästa Rickard 24 år! Jag skrev dessutom klart min hemtenta i Odontologi IV igår morse och firade detta med att åka till Karlstad och inhandla Rickards present som han hade önskat sig. Ett par nya, svarta jeans åt mig från Gina Tricot fick även följa med hem. På kvällen firade vi Rickard tillsammans med hans familj (de som bor här i stan; halva familjen bor här, och halv nere i Göteborg), så det blev jag och Rickard, Marcus och Emelie med barnen och så Annika och Göran. Emelie och Marcus var jättesnälla och lät oss ha kalaset hemma hos dem med tanke på all flyttröra här hos oss. Så vi bjöd på mat och fika där och både jag och Rickard fick jättefina presenter!

Idag vaknade vi upp strålande solsken och det fick bli en löprunda direkt på morgonen för kvart i tio imorse kom Emelie och hennes mamma Monika och hämtade upp mig och så bar det av till Karlstad för lite shopping. Jag och Rickard sålde nämligen vår tv-möbel igår så idag blev det en sväng till Ikea där jag köpte den tv-bänken som jag la ut här för några dagar sedan. Några ramar, handdukar och glas fick även följa med från Ikea. Vi var även inne på Bergvik och inne på Hemtex hade de fått in grymt fina saker, en handduk till badrummet, två kökshanddukar och en löpare fköpte jag med mig därifrån. Jag är supernöjd med dagens inköp och nu längtar jag ännu mer efter inflytten! När jag och Emelie svängde förbi huset sen och lämnade av tv-bänken där så hade Rickard och Göran varit där under dagen och fixat, nu är de snart klara i vardagsrummet så att vi kan börja måla där. De har varit så duktiga!


Sällskap.

Dagarna bara susar förbi och även denna dag har ägnats åt hemtentan. Jag tar mig sakta men säkert framåt och imorgon har jag bestämt mig för att göra ett ryck och sitta tills jag blir färdig, vilket brukar innebära att jag sitter och skriver till mitt i natten. Det är värt det, trots att det är jobbigt!

Nu under kvällen blev jag klar med målandet i köket och Rickard och hans pappa är fortfarande kvar där och håller på i vardagsrummet. Längtar tills vi kan flytta in! Nu får det bli ett avsnitt av Lie to Me och sedan komer jag somna, är ruskigt trött!


Mitt sällskap under dagarna, här har Sixten äntligen rest på sig efter att ha legat över mina händer (samtidigt som jag försöker skriva) efter drygt en halvtimme!