Måndag, och så var det dags.

Godmorgon! Så var måndagen här och nu drar det igång igen, vardagscirkusen med universitetsstudierna. I skrivande stund sitter jag i sängen och önskar inget hellre än att jag bara fick lägga mig ner igen och somna om och sova hur länge som helst. Men en löprunda står på schemat så det är bara att pallra sig upp ur sängen och ta tag i den här dagen. Jag tänkte att jag skulle försöka hinna med lite saker innan klockan elva då jag blir upphämtad av Sarah och Anette, så att jag inte har så mycket att göra när jag kommer hem i eftermiddag igen. I eftermiddag får vi dessutom besök av det företag som ska byta fönster hos oss i slutet av september, för att gå igenom och stämma av allting en sista gång så att allting blir rätt.
 
Min sista dag av ledigheten igår ägnades dels åt att min kära Linnéa som fyllde år, jag bakade en kladdkaka och muffins med rabarber och vit choklad i som jag tog med hem till henne och bjöd på. Vi som firade henne igår var jag, Rckard, Anna, Jimmy och Björn och det blev en mycket trevlig eftermiddag hemma hos The Hassels! Resten av dagen spenderade jag bara i soffan med några filmer på datorn och det var hur skönt som helst att inte behöva göra något speciellt.
 
 
 

Bara några dagar kvar..

Nu har jag bara några få dagar kvar av ledigheten innan universitetsstudierna drar igång igen på måndag och jag passar på att njuta till max av dessa dagar kan jag lova! Idag kunde jag inte somna om efter att Rickard åkte iväg till jobbet klockan åtta imorse så jag har hunnit med en hel del hittills; löprunda i regnet, veckohandling, städning här hemma, tvätt samt ett fika-besök av Jossan. Det var jätteroligt att träffa Jossan igen och vi satt och försökte peppa varandra inför skolstarten, sista rycket nu!
 
Igår var jag och Rickard på bio och såg Batman: The Dark Knight Rises och den var hur bra som helst! Christopher Nolan avslutade sin trilogi om Batman med bravur och har ni sett de två första filmerna men inte den tredje än, gå och gör det! Det var mysigt med lite vardagslyx med min fina också, speciellt eftersom att han har match ikväll och jag blir själv här hemma. Men man får göra det bästa av situationen och laga riktigt god mat och sedan bädda ner sig i sängen med massor av avsnitt av Private Practice, mitt nya substitut medan jag väntar på att alla mina favorit-serier ska dra igång igen.
 

Strukturerat kaos.

Hallå där! Så var det måndag och ny vecka igen, sista lediga veckan innan studierna drar igång igen nästa måndag. Jag känner mig lite splittrad inför terminsstarten, det ska bli jätteroligt att träffa alla i klassen igen och att få gå ut på praktik i höst men på samma gång är jag jättenervös inför hur allting ska gå, jag har ju tyvärr en benägenhet att tvivla på mig själv. MEN, jag jobbar på det! Jag har hur som helst suttit och sorterat bland alla dokument inför kursstarten nästa vecka, och ja, högarna av papper och skolsaker gick i alla fall från kaos till strukturerat kaos och nu har jag läst igenom allting ordentligt som den nördiga plugghäst jag är! *Flinar*
 
Nu börjar jag komma igång så smått igen med träningen, jag har sprungit fyra dagar i rad nu, vilket mina muskler påminner mig om så fort jag rör på mig! Men det är alltid tyngst i början efter ett längre uppehåll så det är bara att bita ihop och fortsätta! Veckans morot får nog bli ett ev. bio-besök i slutet av veckan. Jag och Rickard har under helgen kollat på de två första Batman-filmerna och nu så är vi så klart väldigt sugna på att se den tredje och sista filmen som går på bio så på torsdag blir det nog en sväng till Karlstad för att se på film. Kul med något att se fram emot!