Fredag och helg.

Godmorgon! Sitter hemma hos mamma och Stefan i Karlstad och pluggar. Jag åkte ju in hit igår morse för att plugga och gå en sväng på stan efteråt. Jag gjorde några fina fynd på stan igår för övrigt, bl.a. en jättefin vårjacka för endast 149 kr. Jag ska ta kort och visa allting sen när jag kommer hem efter lunch. Jag och mamma åkte bort ill Lager 157 som nyligen har öppnat här i Karlstad också. Där inne fanns det massor av fint kan jag lova!

Det blir bara en halvdag med plugg idag, både jag och Johanna känner att det skulle vara skönt med helg och vi har hunnit med en hel del den här veckan så det kan vi nog unna oss också, utan dåligt samvete! Fredagen bjuder som vanligt på storstäd och handling, men efter det får det bli en lugn kväll i soffan. Ska upp tidigt imorgon och jobba mellan 08.15-12.15 (riktigt glidarpass) och vid halv två går tåget upp till Uppsala! Jag är pepp som bara den, ska bli så kul att träffa tjejerna! Synd bara att inte Sandra och Elinor kan vara med också! 


Vårtecken.

Jag var ute och sprang för en liten stund sen och nu måste ju våren vara på väg. Det är nästan 14 grader i skuggan och idag kunde jag springa i t-shirt, solen stekte på och det var jättevarmt! Dessutom såg jag en citronfjäril, en humla och massor av tussilagos och vitsippor, vilka jag definitivt räknar som vårtecken!

Jag ska alldeles strax promenera in till stan och äta lunch tillsammans med Rickard, lite vardagslyx för min del! I eftermiddag blir det fortsatt plugg, men det känns bra för jag och Johanna har kommit en bra bit på vägen med vår projektplan och det är ett riktigt intressant ämne vi skriver om vilket gör allting mycket roligare också.

Annars så längtar jag till imorgon, då ska jag in till Karlstad och hälsa på mamma och då blir det även en sväng på stan för mig, ska kolla efter en ny vårjacka och även ett par nya skor.


 

Till Uppsala!

Åh, jag ser verkligen fram emot helgen, jag ska nämligen upp till Uppsala och hälsa på Karin! Både Linnéa och Anna skulle dit och då blev jag också sugen på att åka upp och passa på att umgås med mina pinglor! Det ska bli hur kul som helst, jag har aldrig varit i Uppsala så det ska bli kul att se hur det ser ut där och så ska det så klart bli spännande att se Karins lägenhet. Jag är taggad till tusen!