Ta sig framåt?

Ligger här i sängen och provar blogg.se's nya blogg-app som gör att man äntligen kan blogga från mobilen på ett smidigt sätt, tummen upp för detta!

För övrigt ska jag väl försöka sova nu och förhoppningsvis slippa vara deprimerad i sömnen. Nej, min dag har inte varit särskilt bra. Den här hemtentan i Folkhälsoarbetskursen gör så att jag får panik vid blotta tanken på den! Den ska vara inlämnad på måndag och jag känner mig riktigt stressad då allting tar sådan lång tid och jag är rädd att jag ska missa något! Hittills har jag bara lyckats att nästan svara på två av sex frågor. Insåg efter att ha suttit hela dagen igår och kämpat med första frågan att jag inte kommer att kunna besvara den fullständigt förrän jag har besvarat de andra frågorna och samma sak gäller med andra frågan så idag har jag istället suttit och kämpat med tredje frågan och allting tar som sagt var så lång tid, därav att jag känner mig stressad. Men men, nu ska jag försöka sova och hoppas på bättre tag imorgon!


Lazy Sunday.

Den här söndagen har varit riktigt bra! En lugn, skön söndag som startades med en löprunda och efter det har det inte gått i många knop hos oss. Vi har tillbringat söndagseftermiddagen hemma hos Annika tillsammans med Göran, Marcus och Alfred. Vi har fikat och jag har druckit massor utav te, det har kliat och svidit i halsen idag så jag får fortsätta kurera med te imorgon också för sjuk har jag ingen lust att bli! Imorgon kväll ska vi hem till Göran för att planera inför London-resan, vad vi ska göra osv. Ska bli kul!
Examensdag.

Tjenixen! Den här lördagen har gått fort samtidigt som dagen har känts lång! Under eftermiddagen har vi varit på Universitetet och tittat på när min mamma sitt fick examens-bevis. Hon blev ju färdig Vård- och stödsamordnare redan i våras men de hade inte sin examens-ceremoni förrän idag. Samma gällde för de som blev färdigutbildade tandhygienister i våras så man kunde ju inte låta bli och fundera över hur det kommer att vara att själv (förhoppningsvis) stå där! Jag är i alla fall väldigt stolt över min mamma, det här gjorde du bra!


Världens bästa mamma!