A lot to do.

Godkväll! Ursäkta för helgens bloggtorka men jag har haft fullt upp med jobb, hemmafix, pajbakning, kalas för Lillebror som fyller år imorgon, träning och förberedelser inför morgondagens seminarium i Folkhälsoarbets-kursen, så jag har haft en hel del för mig! Nu sitter jag och pustar ut här lite och ska alldeles strax äta smarrig lasagne till middag tillsammas med massor av sallad. Sedan får det bli det senaste avsnittet av Merlin och sedan är det jag som tar kväll, måste ladda batterierna inför morgondagen känner jag, är lite smånervös! Ni får hålla tummarna för mig!

Idag har min fina Rickard varit så duktig här hemma och fixat de nya bänskivorna på plats i köket med hjälp av Göran (uppskattas mycket!) och det blev jättebra! Nu är det bara golvet som ska på plats så är köket klart och bara sov- och datorrummet kvar!


Precis som dagarna susar förbi så går även åren snabbt, för precis ett år sedan idag så postade jag ett inlägg med gamla bilder på mig och Lillebror i samband med hans födelsedag. Det känns som om det var nyss, tiden går så jäkla snabbt, jag håller på och bli lite gammal va?

Sommarjobb.

Jag kom precis hem från min tandläkare och just nu svävar jag på små moln! Jag frågade nämligen henne om det fanns någon möjlighet att få sommarjobb hos dem nu till sommaren som kommer och hon svarade att det fanns det goda möjligheter till! Hon sa att det är lite svårt att planera upp något redan nu men att jag gärna fick komma förbi med mitt CV imorgon och så kommer de höra av sig till mig i början av nästa år! Om jag är glad? Att jag är! Sen så är jag ju medveten om att det kanske inte blir något men det känns bra att försöka få in en fot på arbetsmarknaden redan nu! Dagen kunde inte ha börjat bättre!

Nu ska jag fortsätta förbereda mig inför
seminariet och sedan blir det städning här hemma samt fortsatt målning av garderobsdörrarna!


Mot Karlstad.

Hej hopp! Om några minuter kommer Rickard hem och då bär det av till Karlstad. Först ska vi till Stuvbutiken där vi förhoppningsvis kommer beställa hem klickgolv som vi ska lägga i köket, sovrummet och datorrummet. Efter det blir det en sväng på Ikea, vi ska kolla på några saker samt köpa nya handtag till garderobsdörrarna.

I förmiddags var jag hemma hos Jossan. Vi föreberedde vår presentation inför måndagens seminarium i Folkhälsoarbets-kursen. Imorgon övar vi individuellt hemma och på fredag blir det genrep. Får hoppas på att allt går bra! Efter det har dagen ägnats åt garderobsdörrarna (har spacklat och slipat idag) samt en lång powerwalk.