A strange day.

Den här dagen har känts konstig lång och ändå har det inte hänt så mycket! Det kanske beror på att jag startade tidigt. Vid nio imorse gick jag och Linnéa till apoteket för att införskaffa myggmedel, handsprit, vätskeersättning, hudlotion m.m. inför resan. Sedab promenerade vi förbi banken för att kolla om de hade egyptiska pund men det hade de tyvärr inte och de kunde heller inte beställa det så vi får helt enkelt ta ut där nere om det behövs! Efter det gick vi vidare till Varnumhälsan för att fråga lite om spruta mot Hepatit A som man har hört att det är bra att ta innan man åker till Egypten och sagt och gjort, jag fick ta där på direkten medan Linnéa valde att ta imorgon istället. Om sex månader ska jag ta den andra sprutan. Det sved ju dock lite, 465 kr för en spruta men jaja, hellre det än att man blir sjuk!

Jag tog elva-bussen in till Universitetet för dokumentationspasset som vi skulle ha nu på eftermiddagen och väl där så visar det sig att vi inte har någon handledare förrän mellan 14.00-15.00. Jag hann bli klar med all min dokumentation långt innan handledaren kom och efter handledningen valde jag att ta en tidig buss hem istället för att sitta och rulla tummarna i två timmar. Så nu väntar jag bara på att klockan ska bli halv sju då Sandra och Linnéa kommer hit!


Tre dagar kvar.

Nu har vi bara tre skoldagar kvar i Karlstad för denna termin och sedan är det bara tentan den 8:e kvar. SEN är det sommarlov som jag längtar otroligt mycket efter, speciellt med tanke på Egypten-resan den 12:e!

Denna helg har det inte hänt så mycket, jag har jobbat och även fixat här hemma. Tagit det lugnt, det gäller att ta tillvara på helgerna nu så att man orkar med skoldagarna. Imorgon börjar vi ju dock inte förrän 13.00 och innan det ska jag och Linnéa uträtta massor av ärenden på stan inför resan. Det blir en sväng förbi apoteket, banken och Varnumhälsan för att införskaffa olika förnödenheter som kan vara bra att ha med! På kvällen sen får vi äntligen träffa vår mycket efterlängtade Sandra som varit borta på Cypern i en vecka!


Faddrar.

I fredags när jag och Rickard var hemma hos hans storebror med familj så frågade Marcus och Emelie oss två om vi skulle vilja vara Faddrar/Gudföräldrar åt lilla Märtha! Vi blev väldigt glada över förfrågningen och självklart ställer vi upp som faddrar/gudföräldrar!


Lilla Märtha, bara en vecka gammal på den här bilden.