Back on Track.

Så där, då var man tillbaka i skolbänken igen då! Det känns faktiskt riktigt bra hittills även om det känns lite konstigt med nya klasskamrater, jag saknar mina gamla.. Men jag har pratat med några stycken som jag åt lunch med och som jag umgicks med på rasterna och de var riktigt trevliga, roliga och öppna så det här ska nog gå bra! Jag presenterade mig själv i början av dagen inför hela klassen och jag var ruskigt nervös när jag stod där framme men det gick bra och nu vet alla vem jag är istället för att det ska bli tissel, tassel och nyfikna blickar bakom min rygg! *Ler*

Jag kan väl dock konstatera att kursen Oral Hälsa Teori och Metod I kanske inte kommer bli den roligaste kursen men samtidigt så innehåller den många saker som är väldigt bra att veta och ha med sig i bagaget! Imorgon är det sista introduktionsdagen och efter det kommer en mycket efterlängtad helg innan det är dags att dra igång patientkursen, är riktigt laddad inför den trots att jag är nervös.

Det här med vädret.

Det här vädret är inte okej! Ena stunden tror man verkligen att våren är på väg, solen skiner för fullt och man kan sitta ute i flera timmar på balkongen och njuta av värmen och vad händer idag? Jo, då vaknar man upp och tittar ut genom fönstret och vad möts man av? Snö! Jag är ruskigt trött på snön nu, jag vill ha värme och sol, jag vill att det ska bli grönt ute och jag vill kunna gå fem meter i snygga tygskor utan att bli genomvåt om fötterna!

I skrivande stund tittar solen fram och nu hoppas jag att den är här för att stanna! Jag har precis tagit lunchrast från pluggandet. Idag planerar jag inför de två nästkommande kurserna, går igenom allt material vi har fått och lägger upp planeringar. För att strukturera upp allting så att säga! Om jag hinner ska jag även läsa igenom det som jag gick igenom igår innan det är dags att sluta för dagen. Ska på stan en sväng sen med Linnéa och inhandla nya skrivblock, stift m.m.Jag skulle ge både min högra och vänstra lilltå för att få åka tillbaka till USA igen!

Just Another Monday.

Suck, denna måndag började allt annat än bra och förmiddagen kändes allmänt hopplös! Men efter många om och men  och några tårar så var det bara att ta sig i kragen. Jag gick en sväng till Coop för att handla lite inför myskvällen ikväll med min fina Rickard och efter det så tog jag med mig alla mina skolsaker ut på balkongen och satt ute i solen och pluggade samtidigt som jag njöt av solen! Balkongen låg helt i lä så det blev riktigt varmt och jag kom inte in förrän runt fyra-tiden.

Imorgon är det fortsatt plugg som gäller och jag ska även försöka komma ut på en löprunda. Träningen har inte varit prio ett de senaste veckorna och det börjar kännas nu. Jag mår mycket bättre när jag springer så nu ska jag försöka få tummer ur här och komma igång igen!