Sommar och Sol.

Det är och har varit ruskigt bra väder de senaste dagarna och jag har njutit till max! I tisdags åkte jag, Annika, Karro, Emelie, Monica, Alfred och Märtha ut till skärgården där vi åt glass. Efter det promenerade vi ut till Picasso-udden där vi svalkade fötterna i vattnet och Alfred passade på att bada. Lite senare mötte vi upp Rickard, Marcus och Göran i Gästhamnen där vi spelade lite minigolf och sedan avslutades en riktigt bra dag hemma hos Marcus och Emelie där vi grillade och åt massor av jordgubbar.

Igår åkte jag in med åtta-bussen till Karlstad och hängde med mamma, Stefan och Maja ut på sjön där det blev en heldag. Det var riktigt bra väder och jag halvt om halvt badade, gled omkring på min madrass eftersom att det var så varmt. Av någon dum anledningen smörjde jag dock inte in mig och det straffade sig ganska rejält sen på kvällen då jag upptäckte att jag har bränt mig ganska mycket! Så idag, när det är strålande väder ute, så måste jag sitta inne då det gör ännu ondare om jag är ute i solen med mina brända armar och ansikte. Så jag har passat på att städa här hemma och rensa lite och mer intressant än så blir det nog inte idag tyvärr!
Jag kan nu tillägga att jag inte är dne enda badkrukan i vår familj när det kommer till att bada i Sverige, Kiro är nämligen en äkta badkruka han med! *Flinar*

Här fick vi lyfta i honom bara för att han skulle svalka sig!


Ni ser ju hur munter den lilla herren i fråga ser ut att vara! *Ler*12 434 meter.

Godmorgon! Idag känner jag mig mer som Agda, 85 än Louise, 21 i kroppen. Jag sprang nämligen 1,2 mil igår, 12 434 meter för att vara exakt! *Flinar* Sprang hemifrån oss ut till Picasso-skulpturen längst ut i skärgården och sedan hela vägen hem igen, på en timme och en kvart. Är riktigt stolt över mig själv, har aldrig sprungit så långt förut så trots den frukstansvärda träningsvärken så gör jag en mentally High-Five med mig själv!

Idag skiner solen för fullt och det är varmt ute igen! Jag rensade aldrig ur det pappersfyllda skåpet eller satte ihop byrån igår så jag ska försöka få tummen ur och göra detta idag istället. Tvättid har jag också och så tänkte jag försöka klämma in några timmar på balkongen i solen och bara njuta! Ska även luncha med Rickard så detta känns som en bra dag idag!


Semester.


Det känns så himla skönt att ha semester nu! Jag har dock lite svårt att vänja mig vid att inte ha något inplanerat på dagarna men samtidigt känns det bra att veta att jag inte behöver göra något speciellt överhuvudtaget om jag inte vill det. Mina planer för dagen är i alla fall att rensa ut ett av skåpen i köket som jag har använt som samlingsställe för scheman etc. och efter det tänkte jag börja sätta ihop den sista byrån som inte har blivit av än. Jag har också tänkt springa milen idag men avvaktar lite med det, åt frukost ganska nylitgen och det är allt annat än kul att börja springa och så får man håll på direkten!

Igår eftermiddag åkte jag, Rickard, Lillebror och Anna hem till mamma och Stefan där vi grillade, åt god mat och hade en trevlig kväll helt enkelt! Fick även låna med mig Ann Rosmans nya bok, Porto Francos Väktare som av det jag läst hittills verkar grymt bra och spännande! Efter att jag har sprungit och gjort klart det andra så tänker jag sätta mig ute på balkongen och läsa pch bara ta det lugnt!