Mot Göteborg!

Nu blir det sängen för min del, klockan sju imorgon bitti bär det av ner till Göteborg tillsammans Rickard, Lillebror och Anna. Väl där blir det Liseberg tillsammans med Rickards familj som också är där nere nu och på söndag när vi åker hem tar vi vägen förbi Ullared!


Snabb update!

Tjenixen! Tiden räcker inte till nu känns det som, har mycket för mig under dagarna! I helgen var jag ju sjuk, missade massor av jobb pga. av det vilket känns lite surt nu i efterhand. Därför tog jag ett extrapass både idag som jag nyss kom hem i från samt ett pass imorgon, 11-19. Igår var jag i huvudstaden över dagen tillsammans med mina kära vapendragare Linnéa och Sandra. Vi shoppade loss och jag gjorde allt några fynd (bilder kommer imorgon)! Nu blir det några avsnitt av Criminal Minds och sedan sängen så att man orkar med morgondagen!


I've Had Better Days.


Har legat i sängen sen i fredags med feber och ont i halsen. Går på Ibumetin just nu men annars så har jag haft runt 39 grader, idag 38,8. Liiiten förbättring. Kommer nog bli sängliggandes imorgon också men jag vill bli frisk nu!

Det är fruktansvärt hemskt allt det som har hänt i Norge och alla mina tankar går till alla i vårt grannland, speciellt de som har misst någon närstående!