Mission Accomplished.

Det gick smidigare än vad jag trodde att det skulle göra! Sen så fick jag ju god hjälp av mina vänner så nu är garderoben rensad, vilket känns riktigt bra!
Högen som ska skänkas till Myrorna.


Utslagna hjältar.

Garderobsrensning.

Tjenixen! Sitter här och försöker piggna till igen. Jag vaknade helt utvilad och kände att dagens springtur borde gå riktigt bra idag och det gjorde den. Orkade ta ut stegen ordentligt i stort sett hela rundan. Det var när jag började repetera pluggandet som jag började känna mig trött och på slutet fick jag kämpa för att hålla ögonen öppna! Så nu försöker jag som sagt var att vakna till igen. Vid två-tiden kommer Linnéa och förhoppningsvis Sandra hit. De ska ställa upp som moraliskt stöd när jag rensar ur min garderob. Eller ja, förhoppningsvis ser de till att jag faktiskt rensar garderoben och inte kommer undan med dåliga ursäkter för att inte behöva slänga plagg som jag trots allt inte använder.

Yesterday.

Godförmiddag! Igårkväll blev det utgång tillsammans med Linnéa, Sandra, Karin, Lillebror och Anton. Tyvärr blev kvällen lite förstörd för min del då jag hade en sån fruktansvärd huvudvärk och inte riktigt kunde fokusera. Sandra, min lilla ängel, sprang dock över till sin mormor och morfar och hämtade en huvudvärkstablett som var välbehövlig! Jag kom hem ganska tidigt och det var faktiskt lite skönt, har sovit ut ordentligt nu också! Men kvällev blev bra tillslut ändå, det blir den ju alltid när man får vara med sina bästa kompisar! Det var lite synd bara att Elinor inte följde med ut!

Nu tänker jag äta en sen frukost här och sedan promenera iväg till Coop för att köpa inslagspapper. I eftermiddag ska vi ju iväg hem till min farbror och fira småkusinerna som har fyllt år!