Liten paus.

Hallå mina vänner! När jag tog jullov så tog jag lite jullov från bloggen också, jag har haft fullt upp enda sedan jag bloggade senast (vilket var ett tag sen nu och det ber jag om ursäkt för) och jag har knappt suttit framför datorn! Jag har haft en jättemysig jul tillsammans med mina nära och kära, jag har jobbat, pluggat, firat på juldagen och umgåtts med mina kära vänner! Men nu är jag tillbaka här igen och jag är laddad inför ett nytt år faktiskt! Om ett tag kommer Lillebror, Anna, Linda, Henke och Daniel hit och ska äta nyårsmiddag med mig och Rickard. Sedan smiter jag iväg hem till Anna S där vi tjejer ska göra oss i ordning inför kvällen och förfesta lite innan vi går bort till min pappas hus (där jag växte upp) där vi ska fira nyår med de från middagen samt massor av andra vänner! Från att inte alls ha varit motiverad inför nyår sitter jag nu här hemma och lyssnar på musik och känner mig allt mer taggad!
Vi har firat min käre morfar som fyllde 80 år i onsdags!

Traditionell jul-frukost hemma hos mamma och Stefan!Resten av Julafton tillbringandes hemma hos Marcus och Emelie tillsammans med familjen Hedqvist och familjen Hermansson!


På juldagen blev det förfest hemma hos Anna som bilderna nedan är lånade ifrån och sedan utgång på Statt!
Denna bild är dock från Karin!

Barnvakt.

Denna måndag startade bra när persiennerna drogs upp och man överraskades av ett tjockt vitt lager av snö utanför! Det gjorde min dag kan jag säga och jag hoppade i träningskläderna på direkten och gav mig ut på en powerwalk i kylan. Efter det sammanfattade jag fråga två till vår gruppinlämning av tema C och promenerade sedan bort hem till Marcus och Emelie efter lunch där jag var barnvakt åt Märtha. Det blev en mysig eftermiddag med en glad tjej som lekte för fullt och sedan somnade på min arm och sov där i drygt en timme tills Emelie och Alfred kom hem. Imorgon bestämde vi att vi på eftermiddag ska gå till närmsta pulka-backe och åka pulka med Alfred så det ska bli riktigt roligt!

Rickard är på julfest med jobbet och jag sitter här och funderar på vad jag ska äta till middag. Är ganska trött och har väl ingen större lust att laga mat men på samma gång så är jag varken sugen på att köpa mat eller gå till affären och handla något. Så det lutar ju åt första alternativet, måste dock luska ut VAD jag ska äta bara! Tänk om man var rik och kunde ha en privat kock! *Flinar*

Mon Petit Arbre de Noël.

Igår pyntade jag julgranen här hemma och i år fick det bli en liten ulgran, nämligen överdelen av vår plastgran. En fin kruka får agera julgransfot och jag är helnöjd med resultatet, speciellt mitt egengjorda julgranspynt!