Andra året påbörjat.

Så där, då var de tre introduktionsdagarna i Karlstad avklarade och nu är andra året påbörjat gällande mina tandhygieniststudier. Tredje terminen startar med att vi läser Oral hälsa med fokus på individen II parallellt med Oral hälsa inriktning folkhälsoarbete på halvfart, vi ska alltså vara hemma och plugga i tio veckor. I folkhälsoarbets-kursen ska vi dock göra ett projektarbete där vi går ut till en viss målgrupp och håller ett föredrag/undervisar om något som innefattar oral hälsa. Jag ska jobba med Josefine som också är ifrån stan. Vi har verkligen klickat vilket känns jättebra och dessutom så är vi lika mycket plugghäst båda två! *Flinar* Och som de två plugghästar vi är så ligger vi väldigt bra till redan tidsmässigt, imorgon ska jag hem till henne och plugga. Vi ska då färdigställa vår grovplanering som ska skickas in till kursansvarig och granskas innan vi får fortsätta med planeringen för vårt projektarbete. Vi ska även göra klart den övertäckande planering vi har skissat på för båda kurserna och alla inlämningar m.m. Vi har som mål att försöka bli klara med allting så fort som möjligt.

Annars så känns det bra att vara igång igen även om man är medveten om att det andra året antagligen kommer bli väldigt tufft. Men det är bara att kämpa på och ge allt! Dock har jag ju mina regler nu, endast plugg på vardagar mellan 8-17. *Ler*


Nu är sommar tyvärr slut.

Vindruvor, ost och kex.

En av anledningarna till att jag absolut inte gillar att vara själv hemma är för att jag sover fruktansvärt dåligt på nätterna. Jag kan inte slappna av helt och hållet och vaknar titt som tätt. Inatt var inget undantag och dessutom tyckte katten Sixten att det var morgon redan vid åtta. Min efterlängtade sovmorgon blev istället en tidig löprunda i värmen och efter en kalldusch så har jag suttit med näsan i skolböckerna fram till nu. Har skrivit ner lite anteckningar inför kursintroduktionerna som vi har måndag till onsdag. Jag kan med handen på hjärtat säga att jag har lite ångest för att mitt sommarlov sakta men säkert snart har nått sitt slut. Jag skulle gärna ha några veckors ledighet till men så är ju tyvärr inte fallet. Nu har jag i alla fall "pluggat" färdigt för dagen och tänkte sätta mig i soffan och kolla på film.

Ser fram emot kvällen då det blir en myskväll med vindruvor, ost och kex. Inga fel mina vänner!
Katten som inte tyckte att sovmorgon på en lördag var någon bra idé!

The Body Shop.

Denna dagen startade jag med en powerwalk. Jag passade på att gå förbi Anna och lämna tillbaka några skolböcker som jag lånade av henne i våras. Vi stod och pratade i drygt en timme innan jag fortsatte med min powerwalk. Väl hemma möttes jag av ett mycket efterlängtat paket från Topphälsa! Blev tipsad av Emma för några veckor sedan om ett jättebra erbjudande från dem där man kunde beställa tre nummer av tidningen för 59 kr plus frakt och då få body butter, lip balm och duschgel från The Body Shop. Jag som är ett stort fan av The Body Shops produkter var inte sen att haka på. Så idag kom som sagt var det mycket efterlängtade paketet och första tidningen får jag i september.

Nu tänkte jag göra mig en sallad och sedan sätta mig ner och göra upp en varsin planering för de två kurser som startar till veckan. Ska även börja kolla igenom litteraturen m.m. Vid tre sen ska jag ut på dagens andra powerwalk, efter det har jag en tvättid och sedan blir det myskväll här hemma. Imorgon har jag inplanerat en rolig grej på kvällen så det ser jag verkligen fram emot!