Oh It's Friday.

Godmorgon! Efter att Rickard gick till jobbet imorse kunde jag inte somna om så jag drog på mig löparkläderna och stack ut och sprang, fem km fick det bli idag. Nu sitter jag här nyduschad och ska snart äta lite frukost och fortsätta läsa i Epidemiologi-boken innan det är dags att cykla upp till jobbet. Jobbar mellan tolv och fyra idag nämligen och efter det så ska jag och Sandra åka förbi Coop och handla lite grillgrejer tills ikväll då det bär av till Karlstad och Mariebergsskogen. Vi ska grilla lite; jag, Sandra, Rickard, Lillebror, Anna, Henke, Elinor och Matthias. Ska bli riktigt gott, jag har inte grillat i år än!


Slut för idag.

Nu är det färdigpluggat för idag känner jag, jag är trött och kommer inte få ut något mer av att sitta framför datorn eller med näsan i böckerna. Tema A är avklarat och renskrivet och jag har även börjat med tema B. Läst igenom artiklarna som rör temat och även svarat ytligt på två av de tre frågor som temat består av. Imorgon innan jobbet ska jag svara mer ingående på dem och sedan ge mig i kast med den tredje frågan. Jag trodde att granskningsmallarna skulle bli det svåraste men där hade jag helt fel! De är ju a piece of cake jämfört med tema B som handlar om statistik fullt ut. Det är så fruktansvärt tråkigt så det är ju en pina att behöva sitta och läsa om det och försöka förstå. Men men, det är bara att fortsätta att kämpa på och hoppas att man klarar denna tråkiga kurs!


T-torsdag.

Äntligen, den mycket efterlängtade t-torsdagen är här. Jag och min kära Sandra räknar ju ner tills vår kära Hasselnöt kommer hem igen och nu är det bara två torsdagar kvar, sen kommer hon hem och allt kan bli som vanligt igen! Haha, vane-människor eller vadå? *Flinar*

Jag startade denna dag med en löprunda, det blev sju kilometers-rundan igen och idag kändes det som om något släppte och det gick aningens lättare att springa! Nu ska jag äta lite och sen är det bara att fortsätta med plugget. Den kvalitativa granskningsmallen ska göras klart och sedan ska jag påbörja tema B som jag har som mål att bli klar med senast på måndag! See you later!