Brrr..

Kom nyss in från en lång powerwalk ute i kylan, med betoning på kylan, då det verkligen är superkallt ute! Jag fick ju upp värmen tillslut men i början var jag otroligt sugen på att vända om, gå hem och komma in i värmen igen! *Ler*

Idag vankas det jobb igen efter några dagars ledighet, ska köra stängning ikväll och hör och häpna, jag ser faktiskt fram emot. Okej, inte faktumet att jag ska köra stängning utan att få jobba! Jag har inte gjort någonting vettigt de senaste dagarna och ny börjar det krypa så smått i mig så för en gångs skull ska det bli kul att jobba! Men fram tills dess blir det nog mest slapp här hemma, tänkte göra iordning en stor kopp med te och ta fram mina akvarellfärger. Jag har nämligen bestämt mig för att måla mina egna julkort i år på akvarell och dessutom vara ute i god tid med detta projekt så det är ju lika bra att passa på nu!


Första Advent.

Då var första advent här och idag har snön vräkt ner, jag vill ha mer och mer och ännu mer! Är så fruktansvärt sugen på att åka skidor dessutom, i år eller i början av nästa år tänker jag banne mig ge mig ut i backarna någonstans för nu var det länge sedan!

Igår åkte ju jag och Rickard till Karlstad, det blev en sväng förbi Ikea där det bland annat inhandlades en matta till vardagsrummet. Efter det åkte vi hem till mamma och Stefan där vi blev bjudna på smarrig mat. Under kvällen drack vi glögg, åt paj och pepparkakor och spelade TP. Idag gick vi på skyltsöndagen i Karlstad och jag klarade av ytterligare några julklappar, det känns riktigt bra att vara ute i så pass god tid i år! Nu är det dock dags att laga middag här hemma, ikväll blir det kycklinggryta med curry och cashewnötter i med ris till.

Let it Snow, Let it Snow, Let it Snow.

Julstämningen är på topp här hemma just nu! Jag har lyssnat på julmusik samtidigt som jag har strukit alla julgardiner och nu hänger de allihop där de ska hänga, fint så fint! Jag och Rickard ska snart åka iväg till Karlstad, blir en sväng på stan för jag måste förbi Hemtex och hämta ut två saker som de har lagt undan åt mig. Efter det bär det av till Ikea för lite shopping, Rickard ska kika på några olika skrivbordslösningar till kontoret och sen så är vi även ute på en mattjakt!