På promenad.

Ligger i soffan med datorn på magen och pustar ut efter ett väldigt tungt och varmt spinningpass. Idag har jag väl gjort någonting i stort sett hela dagen vilket är roligt. Har hunnit med en timmes gymträning, fortsatt målande av köksluckor, lunch med Rickard och så en promenad ut till skärgården med fröken Hassel som äntligen är hemma. Vi hamnade på en brygga där vi doppade fötterna i det iskalla vattnet och sedan bara låg och njöt av solen (och molnen) och pratade på om en massa saker! Jag är så himla glad att mina kära tjejer är hemma i stan igen nu, det har varit tre tomma månader utan dem!

Nu får jag nog ta och resa på mig så att jag inte somnar här, svettig och ofräsch som jag är just nu. Ska ta mig en dusch och sedan promenera iväg till Coop för att kolla efter en grej. Funderar även starkt på att köpa med rabarber hem om det finns där och göra en smarrig rabarberpaj!


Sunshine.

Hallå där! Här utanför skiner solen och om en liten stund tänker jag gå ut och sätta mig i värmen på balkongen, det är dags att jag försöker få lite färg nu alltså! Likblek är väl hur man kan beskriva mig, sorgligt nog. Men man får hoppas på en super-sommar där man kan ligga ute och steka hela dagarna!

I eftermiddag ska vi ut och fira Rickards mamma, denna gång eftersom det är Mors-dag idag. Jag firade min mamma igår då hon kom hit och hälsade på hos mormor och morfar. Världens bästa mamma!


Rollercoaster.

Ja, mina dagar går verkligen upp och ner som riktigt branta bergochdalbanor. Ena dagen har jag hur mycket energi som helst och vill göra hur många saker som helst (det brukar dock inte finnas så mycket att göra just de dagarna) och andra dagen finns det massor av olika saker jag kan göra eller människor att umgås med men då orkar jag istället inte och vill helst av allt bara sitta hemma och inte göra någonting.. Usch, blir irriterad på mig själv!

Gårdagen hemma hos Rickards mamma blev i alla fall riktigt lyckad. Det bjöds på en otroligt god smörgåstårta som jag åt på tok för mycket av. Sedan kom det in både hallonpaj och kladdkaka som jag också åt på tok för mycket av! *Flinar* Men vad tusan, man lever bara en gång! Snart kommer Elinor hit och då ska vi baka pizzabullar. Linnéa och Sandra flyttar hem från Gbg idag också, nu är det bara att räkna dagarna tills Anna kommer hem också!