Bye Bye!


Så där, då var väskan så gott som packad, några småsaker som ska ner imorgon bitti men annars så är jag nu redo för Rhodos! Nu tänker jag njuta av sol, värme, bad, världens bästa sällskap, massor av god mat och andra onyttigheter! Hoppas att ni har det bra här hemma! Vi hörs om en vecka!

Städning.

Idag har jag tjänat pengar genom att hjälpa pappa och Rosi att flyttstäda pappas gamla hus som han ska sälja. Det gick fortare än vad jag trodde att det skulle göra och nu är huset skinande rent. I källaren dammsög jag väl bort några kilo spindelväv samt damm, kan lova att det inte hade städats ordentligt där nere på ett x antal år!

Jag och Rickard har även storstädat bilen och gått igenom förrådet nere i källaren på jakt efter badmadrassen som ska med till Rhodos. Den låg så klart längst ner i en kartong, längst in i förrådet bakom allt bråte. Men nu är i alla fall den och resväskorna framtagna. Imorgon är det mycket som ska fixas; tvätt, städnings av lägenheten, packning m.m. m.m. m.m. Men nu är det inte långt kvar, runt 04.00 på onsdag morgon åker vi iväg mot Arlanda, längtar!

SEMESTER!


Nu har jag ÄNTLIGEN semester! Detta firar jag genom att äta upp den första mogna jordgubben från min jordgubbsplanta ute på balkongen. Åh, ni anar inte hur skönt det känns, fyra veckors ledighet från allting som har med McDonald's att göra! Nu ska jag njuta av sol och värme, Rhodos-resan och en tripp upp till Rickards kusiner direkt efter Rhodos. Dock har jag en hel del att göra nu innan resan men det är mest bara roliga förberedelser så det gör mig verkligen ingenting.