Andas.

Ahh, min energi håller på att ta slut! Det är mycket att tänka på just nu, alla förberedelser inför praktiken imorgon och så ska man samtidigt arbeta med kursernas olika teman! Nej, nu är det dags att laga lite mat och sedan ta en lååång varmdusch. Ska försöka komma i säng tidigt idag också så att man är utvilad imorgon! det ska bli kul med praktik nu och få se hur allting går till i verkligheten men samtidigt är man llt lite nervös!

Sunday.

Godmorgon! Idag känner jag mig aningens bättre än vad jag gjorde igår i alla fall tack vare att jag kunde ta det lugnt igår kväll. Tyckte dock att det var lite konstigt att absolut ingen kunde ställa upp och ta mitt pass när jag ringde runt och frågade (ringde seriöst till så gott som alla som jobbar där uppe) men så fort chefen började höra sig för så kunde helt plötsligt jättemånga! Synd att det ska vara så..

Nu försöker jag ta nya tag i alla fall och det lär behövas för idag lär bli en ganska stressig dag. Ska hinna sammanställa min fråga till gruppens sammanställning av tema A för ena kursen innan jag åker och hämtar Lillebror och åker till jobbet. Efter jobbet måste jag snabbt förbi en blomaffär och fixa blommor och någonting litet åt Camilla, efter det bär det av för att hämta Rickard och sedan åka hem till farmor och farfar för att fira kusin Love som fyller 1 år och hans mamma Camilla som fyller år dagen efter. Sen när jag väl kommer hem är det bara att sätta sig ner och fixa i ordning allt inför praktiken som börjar imorgon, dvs. alla papper, kolla igenom några saker m.m. m.m. Och allt det här innan klockan 21.00. Så ja, nya tag var det!

10:06

Jag är så himla glad för jag klarade den skriftliga tentan och den kliniska examinationen! Fick reda på igår att jag klarade den skriftliga och ni kan ju gissa om det kändes bra! Höll seriöst på att svimma av lättnad när jag såg att det stod godkänd i mailet! Men trots att jag är så glad så är det någonting som gnager och jag vet inte vad det är.. Jag är så trött nu för tiden och jag som hade tänkt plugga igår i några timmar fick knappt någonting gjort. Motivationen är som bortblåst och ja, jag har ingen aning om vad det är med mig. Jag kan helt enkelt inte slappna av! Så därför försöker jag byta bort mitt pass ikväll så att jag bara kan få vara hemma ikväll och ta det lugnt, inte tänka på skolan, inte tänka på praktiken, inte tänka på något.

Så nu ska jag sätta mig och ringa runt lite och hoppas på att det finns någon vänlig själ därute som kan ta mitt pass ikväll. Efter det ska jag sätta mig ner och skriva klart den andra frågan på temat och försöka hinna med någon mer. Försöka.