09:48

Godmorgon! Idag var det riktigt skönt att få sova ut ordentligt utan att behöva tänka på att man skulle gå upp och träna eller något i den stilen. Synd att man inte är ledig också, då hade det varit perfekt! Men men, det är bara fyra timmar det gäller och sen måste jag hem och städa här hemma. Dammtussarna virvlar omkring fritt så fort man går förbi så det är dags att göra någonting åt det nu!

För övrigt sitter jag och försöker planera upp morgondagen. Jag ska åka in till Karlstad är det tänkt, ska hämta mina nya glasögon. Dessutom så ska jag förbi Universitetet och prata med mina lärare, berätta att jag tänker ta ett studieuppehåll. Jag måste också prata med studievägledaren om studieteknik och så måste jag ringa CSN och meddela dem om uppehållet. Och innan allt det här så ska jag starta dagen med att springa samt att finslipa min diskussionsdel på hemtentan. Om ni undrar varför jag skriver ner allt det här här så är det för att det fungerar som en minnesnotering åt mig själv! *Flinar*

Längtar..

Jag längtar verkligen efter att det ska bli torsdag nu! Kommer att sakna min Älskling men det ska bli så himla roligt att hälsa på hos tjejerna! Saknar dem så himla mycket, varje dag..

Något annat jag längtar efter just nu är mat! Min mage skriker bokstavligt talat efter det. Så det ska bli riktigt gott med köttfärslimpa och klyftpotatis  om en liten stund här hemma. Rickard är ute med några kompisar så jag kommer spendera min kväll i soffan och se på någon bra film. Lite godis hade inte varit fel, men jag står emot det suget idag och käkar lite kiwi istället. Ja, jag vet, det där lät för sorgligt.. Men vad tusan, jag måste faktiskt tänka på vad jag stoppar i mig nu innan USA-resan, jag menar, jag kommer åka till Ben & Jerry-glassarnas hemland! Hehe, jag kommer gå upp flera kilo bara av all glass jag kommer äta! *Flinar*
nej, nu ringde klockan här, dags för lite mat. Hoppas ni får en bra kväll!

Springaspringaspringa.

Jag har nog aldrig spänt så mycket som jag gjorde idag samtidigt som jag var ute och sprang imorse! Herrejösses, det var bokstavligt talat glashalt ute! Men jag tog mig runt och nu känns det riktigt bra för imorgon har jag en helt träningsfri dag, ska bli skönt att koppla bort allting imorgon.

Nu ska jag snart upp och jobba och sedan ska vi fira Lillen som fyller 1 år. Det känns som om vi nyss var på BB och hälsade på honom för första gången! Ja, nog känns det som om tiden bara flyger iväg alltid.