Det är en storm på väg inatt.


Lars Winnerbäck - Elegi


Wednesday.

Var nära på att skriva Godmorgon, men det är det lite försent för nu. Så var ännu en introduktionsdag över, imorgon väntar den sista för den här kursen och jag kan med handen på hjärtat säga att det känns lite kaotiskt just nu och jag håller redan på och stressar upp mig inför nästa kurs då vi har fått ut litteraturlistan för den nu och det gäller att vara ute i god tid med böckerna. Så jag måste ta mig tid imorgon efter skolan och sätta mig ner och börja leta.

Nu tänker jag dock laga lite mat här hemma och sedan blir det nog en promenad bort till Coop, ska kolla efter en sak där. Kanske ska titta på House sen också, bad Rickard spela in det igår eftersom att jag var en vandrande zombie som somnade så fort jag la huvudet på kudden lite efter nio.


Kortslutning.

Ja, det känns som om jag börjar närma mig det stadiet nu. Det har varit en riktigt lång dag med mycket att ta in efter några föreläsningar om anatomi m.m. Det var väldigt intressant, men lite svårt att ta in allting när det är en massa nya ord som man inte har hunnit kolla upp än m.m. På slutet var det dessutom lite jobbigt att hänga med efter en lång dag. Nu är jag i alla fall hemma och jag har suttit här och krånglat lite med anmälningen till vårterminens kurser. Har inte fått iväg min anmälan än eftersom att det inte gick att kryssa i ett alternativ som man skulle fylla i som programstudent så det får vänta tills imorgon när jag har fått hjälp. Har även fått avbeställa en bok från lycknis och beställa den från Adlibris istället då det är det enda stället som den kommer komma in om någon vecka.

Ja, så nu är jag helt slutkörd och nu tänker jag försöka laga lite middag här hemma och ta en lång varmdusch. Sen har jag stämt träff med sängen för en skön, lång natts sömn!