Niklas.GRATTIS på 17-årsdagen ditt lilla monster!


Oktober, 31.

Goodmorning Sunshine! Tyvärr är det inte så mycket sunshine just nu, snarare tvärtom med en hel del moln. Men jag är på bra humör så det får kompensera vädret lite! Vaknade lite innan åtta (bara för att jag kan sova längre så klart) och kände mig helt utvilad. Så jag hämtade några papper och gick igenom tänderna så nu har jag pluggat klart för dagen, gött (riktigt värmländskt uttryck)!

Idag ska jag jobba mellan 13-17 och efter det bär det av till Karlstad, Lillebror fyller ju år idag så han ska firas! Som det oktoberbarn han är så satsade han helt och hållet på att bli ett Halloween-barn, vilket han enligt mig har lyckats ganska bra med under åren. När han var liten var han ett äkta monster enligt mig som då tyckte att han var pest och pina som hela tiden följde efter mig och härmade i stort sett allting jag sa och gjorde! *Flinar*
Men nu, ett x antal år senare så har han faktiskt mognat lite, och växt en hel del, 1.90 är du nu va Niklas? Så nu är han längre än pappa vilket är ett väldigt känsligt ämne, så det pratar vi inte högt om, okej? *Ler*It's Friday!

Ja, nu är det helg! Eller ja, det har det varit sen klockan elva för min del men ändå. Och den här fredagen känns ju tio gånger bättre än för en vecka sen. Ingen ångest eller panik idag inte!
Istället har jag pluggat fram till elva och sen bar det av till stan där det fixades några sista saker inför nya kursen som börjar på måndag. Sedan blev det spinning och det var riktigt skönt att få trampa av sig kan jag lova!

Nu sitter jag här och lyssnar till Rickard och Linus som håller på och fixar och har sig i vardagsrummet. Nu är det äntligen på G mina vänner och när jag kommer hem på måndag igen så kommer det antagligen vara färdigtapetserat, can't wait!
Ikväll får det nog bli en lugn hemmakväll, har ju ett nytt avsnitt av The Vampire Diaries att kolla på, kan dock inte riktigt bestämma mig för om jag ska spara på det eller inte.