Ticktackticktack.

Klockan bara tickar iväg och den här måndagen har susat förbi! Idag gick vi igenom scaling på eftermiddagen och fick öva på handrörelser m.m. Och jag hade tur och hann med en tidigare buss hem så jag har hunnit att plocka här hemma och varit ute på en powerwalk. Dock är jag vrålhungrig nu så jag ska ta och laga kvällsmat och sedan ska jag ta och fixa Mormor & Morfars samt Farmor & Farfars julklapp har jag tänkt mig.

Camilla; jag håller på och sätter ihop en fotokalender åt farmor och farfar så om du vill så får du gärna maila några bilder på Selma & Love så snart som möjligt om du vill!

dentrettiondenovember.

Godmorgon! Nu är det dags för ytterligare två veckor i skolan vilket innebär tidigare uppstigningar på morgonen. Men idag kan jag inte klaga, jag kunde ha valt att ta sovmorgon och åka in till skolan senare eftersom att vi har fri tid nu på förmiddagen så att säga då vi får vara i labbet och öva på egen hand. Och jag vill ta vara på all den tiden som man får så jag valde att gå upp tidigt idag. Sen så har jag en hel del annat att göra nu på förmiddagen också så då hinner jag med det också.

Vi hörs senare i eftermiddag!

You Get High on Life.


Henok Achido - High on life (when the drugs don't work)