Hurry Up!

Liseberg igår var så klart roligt men vi valde ju helt fel dag eftersom att alla verkade befinna sig där. Jag hann åka fyra karuseller allt som allt och tro mig när jag säger att det var människor precis överallt! Men jag var ju där med ett roligt sällskap så tiden flög förbi trots allt köande. Vi körde dessutom lite vilse några gånger innan vi kom hem men tillslut så fick man stappla i säng (läs: helt slutkörd).

Idag är det jobb som gäller för min del så jag börjar vid 11 och slutar 15. Då blir det en springtur hem som vanligt och sedan bär det av ut till Ölme.
Got to go!

090728

Att vakna med huvudvärks-känningar är aldrig trevligt mina vänner. Och huvudvärkstabletterna är slut här hemma så innan det bär av till Mormor och Morfar sen så måste jag nog förbi Apoteket en snabbis.
Men annars så känner jag mig pigg och ganska utvilad, jag kunde i alla fall inte somna om förut så nu sitter jag här och tar det lugnt, ska snart äta lite frukost.

Dagens planer är gräsklippning hos Mormor och Morfar och sedan åker vi nog ut till Ölme, de andra har nämligen tänkt åka lite Gokart senare idag. Rickard ska spela match ikväll också men efter det så vankas det nog lite pizza och film hemma hos oss och imorgon bitti bär det av till Göteborg och Liseberg.


Just Spending My Time.