Happy New Year!

Godkväll! Jag är nu hemkommen efter några riktigt roliga dagar uppe hos Rickards moster med familj utanför Umeå! Det bjöds på 50-årskalas, massa god mat och på tok för mycket efterrätter, en massa snö (över knäna!), härligt sällskap, lite plugg (jag vet, men jag måste) och lite skoter-åkande.
Vi kom hem i förmiddags och sen dess har jag väl i stort sett bara packat upp och pluggat in halv tema C. Imorgon ska jag posta hemtentan, ska bli skönt att få iväg den nu kan jag lova!

Annars så sitter jag här omsvidad till nyårsklänning och känner mig riktigt fin för en gång skull! Väntar på att Linnéa ska hämta upp mig och sedan bär det av hem till henne där det blir trerätters med tjejerna och jag hoppas på en riktigt trevlig hemmakväll hos Linnéa. En årsresumé får det nog bli imorgon, hinner inte riktigt nu! *Ler*

Jag vill önska er allihop ett riktigt GOTT NYTT ÅR!


Florida, Baby!

Jag, Rickard, Lillebror och mina låtsasbröder har nog fått VÄRLDENS ABSOLUT BÄSTA JULKLAPP, mina vänner, av mina pappa och Rosi.
Den 21-28 april bjuder de med oss på en resa till Florida, USA inkl. flyg, hotell och en festkväll!!

Ni kan ju föreställa er våra miner när vi öppnade julklapparna och hittade en lapp i varje paket där allt det här stod! Jag är fortfarande i chocktillstånd och kan inte riktigt ta in det. Måste prata med mina lärare om det här också, såg på översiktschemat att vi hade något i Karlstad då och jag måste få kunna göra det tidigare eller något sånt, jag vill verkligen med till USA den här gången!


dentjugosjättedecember.

Hej där! Det har inte blivit så mycket uppdaterat nu under juldagarna med allt julfirande och än är inte julfirandet över! Idag ska vi ut till min morbrors stuga i Bjurtjärn och fira med dem och min mormor och morfar tillsammans med mamma och de andra. Jag och Rickard är dock bara med en sväng eftersom att vi ska med med ett tåg vid fem. Idag bär det ju av uppåt i landet tillsammans med hela Rickards familj för att fira hans moster som fyller 50 år. Så datorn kommer att läggas åt sidan fram till Nyårsafton då jag kommer hem igen.

De här senaste dagarna har i alla fall varit väldigt mysiga tillsammans med alla nära och kära och jag har fått en massa fina julklappar. Bland annat mina efterlängtade TRIA Marker-pennor och en hel del andra målarsaker så just nu kliar det i fingrarna efter att måla. Jag ska nog sätta mig ner och göra ett litet kort till Rickards moster nu under förmiddagen om jag hinner. Men nu är det frukost som gäller och sedan packa ner det sista.

Ni får ha det så bra nu allihop! Vi hörs vid Nyår!