Besviken

image125Känner mig besviken på mig själv, jag fattar inte vad det är med mig nu för tiden egentligen.. Har blivit så glömsk!
Kom hem förut och upptäckte att jag hade glömt att lägga i naturkunskapsböckerna i väskan. Okej, det låter som en ganska fånig sak att känna sig besviken över men alla som känner mig vet hur seriöst jag tar skolarbetet, jag är vad folk kallar för plugghäst.
Jag måste verkligen ta mig själv i kragen, bita ihop och se fram emot sommarlovet! Har ju kanske t.o.m. en belöning att se fram emot när skolan slutar.

Nej, nu är det skärpning som gäller!

Musik

Älskar den här låten, Kent - Columbus

Stolt

Dagen började med att jag tog en riktigt efterlängtad sovmorgon. Sedan så tog jag mig i kragen och stack ut på en lång springtur, spang ända ut till Österviks Kapell och lite längre, sen vände jag och sprang tillbaks, hela vägen hem. När jag kom hem så hoppade man in i duschen, sen så hade Rickard ställt fram en riktigt ordentlig frukost. Efter det så begav vi oss till Maxi där Rickard köpte två nya spel till Wii, ett fotbollsspel men även The Sims 2 Cast Away, riktigt roligt alltså.
Sen svängde vi förbi godislagret där jag köpte godis tills ikväll när tjejerna kommer hit (längtar!).

Kommer precis från ett par Baseball-matcher. Haha, är så sleten i armarna nu så att det är en ren ansträning att bara skriva ;)