081231

Jag har stressat runt som en galning idag, och snart ska jag iväg hem till Sandra, så det blir nog ingen årskrönika för min del, kanske gör en sen sådan imorgon.

Nu ska jag ta något litet att äta, sen ska jag göra mig iordning och sen bär det som sagt var av hem till Sandra där det ska lagas mat och spelas spel.
Hoppas att alla får en riktigt trevlig Nyårsafton!

Godmorgon

Idag har jag en hel del som ska klaras av innan kvällen, så jag känner mig smått stressad just nu. Men jag ska försöka lugna ner mig!

Igår kväll var jag, Anna, Sandra och Elinor hemma hos Linnéa och bara tog det lugnt. Vi pratade, drack te, fixade olika frisyrer och planerade inför ikväll. Så nu känns allting bra inför ikväll när man vet vad man ska göra och äta m.m.

Näst sista dagen på året.

081230. Nästa sista dagen på året. Jag borde kanske sätta mig ner och sammanfatta det gångna året precis som alla andra säger att de ska göra. Så imorgon kanske ni hittar en liten årskrönika här i bloggen, vi får se!

Idag är det jobb som står först på schemat, jobbar 12-16. Efter det så har jag lite småsaker att fixa och ikväll ska förhoppningsvis jag, Linnéa, Sandra, Elinor och Anna hitta på något.
Jag + de tre förstnämnda kanske borde ta tag och planera lite inför morgondagen, får se om vi hittar på något då!