Trötter Nr 1

Idag har det varit en toppendag!
Åkte till Karlstad med Anna, Malin, Emma, Linnéa, Annasofia och Martin. Shoppade loss inför fredag då Halloweenfesten tar plats hos Anna.
Vill dock be om ursäkt till allihop om mitt tjatande idag, vart bara lite stressad. Ber iaf om ursäkt för det.

På fredag ska jag ha på mig en svart klänning med hög krage och svarta strumpbyxor. Sen så ska jag sminka mig som  Sally i The Nightmare before Christmas och så ska jag spraya upp håret och sen glittra ner det en massa med glitterspray.

Och imorgon så ska jag till Göteborg över dagen med Stefan och Amanda, det ska också bli jätteroligt!

Saknar dock Rickard en massa, får ju inte träffa honom förens på lördag.

Louise

Godmorgon!

image10

Godmorgon Allihopa!
Idag är det äntligen tisdag och nu behöver inte jag längta något mer.
Vaknade runt nio men gick inte upp förens halv tio, det var riktigt skönt att ligga oh dra sig. Är dock fortfarande lite trött *gäsp*.
Men jag har hunnit med ganska mycket på en timme och tio minuter. Jag har tränat, städat mitt rum, tömt diskmaskinen och gjort mig iordning.
Blev jämt lite småsur förut när jag öppnade kylen och upptäckte att Niklasarna hade druckit upp all juice, utan att jag hade fått smaka en enda droppe! 6 liter juice har dem druckit upp bara sådär på två dagar!
Magen knorrar dock, har inte tänkt äta någon frukost men överväger någon slags brunch.
Ska ju hem till Annasofia sen och träffa hela kompisgänget. Vi har tänkt göra en stor, smarrig fruktsallad och så ska vi spela spel.

Imorgon fyller lilla lillebror Niklas hela 15 år!
Har lovat mamma att rita ett snyggt födelsedagskort åt honom, har några idéer som jag ska sätta i verket sen när jag kommer hem igen.

Nej. nu blir det att äta lite och så innan jag cyklar iväg till stan där jag ska göra några ärenden innan jag träffar Anna och Madde.

Louise

ZzZzZ

image9
Suck, jag har så himla tråkigt!
Visst, det var jätteskönt att sova en timme extra nu tack vare vintertid men nu känns det som om tiden går ännu mer långsamt och inte blir det bättre av att jag har så himla tråkigt..
Jag längtar efter Rickard, älskar honom allra mest av allt!
Har ingen lust att jobba, längtar tills kl är 21.00.

Igår var jag ute och sprang, och jag sprang idag också. Det är väldigt skönt att komma ut och springa, springa av sig all irritation som jag får när jag är hos pappa.

Tralalaa.. längtar tills på tisdag.. och på onsdag.. och på torsdag och på fredag!

Det här blev ett tråkigt inlägg, skriver ju bara att jag längtar tills en massa saker, vilket jag har skrivit i nästan varje inlägg de senaste dagarna. Ber om ursäkt för det, har bara en allmänt tråkig dag.